Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Audi GLOSA: Το αυτοκίνητο θα σας βοηθάει να αποφύγετε περισσότερα κόκκινα φανάρια

*
Η Audi αναβαθμίζει την τεχνολογία ανάγνωσης της σήμανσης στο δρόμο, επιτρέποντάς σας να προλάβετε περισσότερα πράσινα φανάρια. Η Audi ονομάζει το νέο αυτό χαρακτηριστικό που ετοιμάζει Green Light Optimized Speed Advisory (Audi GLOSA) και όπως αποκάλυψε, θα ενημερώνει τον οδηγό για την ταχύτητα που θα πρέπει να διατηρεί στο δρόμο, έτσι ώστε να πετύχει τα λιγότερα κόκκινα φανάρια. Κάποια μοντέλα της εταιρείας που κυκλοφόρησαν την τελευταία διετία έχουν μια σχετική τεχνολογία που χρησιμοποιούσε το 4G LTE hotspot του αυτοκινήτου και μπορούσε να ενημερωθεί από το κεντρικό σύστημα διαχείρισης των φαναριών για το τι έρχεται. Οι κάτοχοι των νέων Audi που θα ενσωματώνει το νέο σύστημα θα βλέπουν στο ταμπλό του οχήματός τους μια σχετική ένδειξη της προτεινόμενης ταχύτητας, η οποία θα προκύπτει και από τους περιορισμούς της εκάστοτε περιοχής σε επίπεδο ορίων. Η Audi σημειώνει ότι το χαρακτηριστικό GLOSA έχει σχεδιαστεί για να μειώσει το στρες που συνδέεται με το κόλλημα του οδηγού στην κίνηση, ειδικά από τη στιγμή που βάσει ερευνών φαίνεται πως αρκετοί συνάνθρωπό μας περνούν πάρα πολλές ώρες κάθε εβδομάδα στους δρόμους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*